tirsdag den 2. marts 2010

Som tiden dog flyver...


Så varer det ikke længe før den første måned er gået... Og hvilken måned! Den ene oplevelse har taget den anden og hver dag sker der noget nyt og spændende.
Vi har fået syet vores første afrikanske dragter - og er godt igang med de næste. Vi har været til kirkemøde med mange tusinde mennesker, hvor vi var så heldige at se Mette, vores kontaktmor hernede, blive ordineret. På lørdag skal vi deltage i et bryllup, selvom vi aldrig har mødt brudeparret. Dresscode; sky blue eller maroon. Det er altså ikke helt let at finde så simple farver i diverse stofboder. Men efter en hektisk dag på markedet er det lykkedes. Nu håber vi bare at syersken når at få dragterne færdige.

Vi har selvfølgelig oplevet meget mere end det, men da det hele stille og roligt er begyndt at blive hverdag, er det svært at trække de enkelte oplevelser ud. Jeg er stadig vildt glad for at være hernede og synes det er utroligt hvor hurtigt den første måned er gået. Allerede nu er tanken om at forlade de dejlige børn på REMI slet ikke til at bære. Heldigvis er der stadig to fantastiske måneder tilbage og jeg glæder mig til at se hvad de bringer.

Kort og godt for denne gang. Med et impulsivt og hurtigt netbesøg er det ikke let at skrive den ene side efter den anden. Men jeg har det godt, tænker på familien hjemme og håber i passer på hinanden. Varme tanker fra et varmt Nigeria.

1 kommentar:

  1. Hej Sophie!
    Håber, du får en god bryllupsoplevelse i varmen.
    Her i Dk er foråret begyndt at nærme sig. Dejligt! Ha´det godt og pas på dig selv.
    Mkh Annie

    SvarSlet